«Черкаські Мавпи» святкують другу домашню перемогу поспіль

«Черкаські Мавпи» святкують другу домашню перемогу поспіль

Команда Максима Міхельсона у важкому матчі взяла реванш за поразку в першому колі від «Миколаєва».

Гості з Миколаєва розпочали матч дуже агресивно: команда Сергія Кірлана швидко рухала м’яч, а черкасці в свою чергу не встигали за такими швидкими діями суперника. В результаті підопічні Максима Міхельсона дали забити супернику легкі кидки та набрати 27 балів.
В другій чверті Миколаїв продовжив продавлювати господарів паркету, користуючись тим, що в «Мавп» зовсім не пішла гра у трьох американських легіонерів. В середині чверті різниця в рахунку часом сягала 16 балів, просте в кінцівці періоду «мавпи» зусиллями своїх лідерів все ж зуміли дещо зменшити різницю в рахунку та навіть в три бали виграти чверть. 34:44. Повідомляє Федерація баскетболу України.

В другій половині господарям паркету вдалося перевернути все з ніг на голову:
Неймовірний клатч видав гравець збірної України 3х3 – Дмитро Липовцев, який клав один за одним триочкові кидки й тим самим скорочував різницю в рахунку. Сергій Кірлан намагався щось змінити, брав хвилину, проте після неї черкасці почали грати ще більш впевнено та холоднокровно. 33:17 – саме з таким рахунком завершилася передостання чверть у матчі.

Останню десятихвилинку обидві команди провели більш виважено та обережно, акцентуючи власні дії на захисті. В середині періоду корабели все ж змогли дістати Черкаси та влаштували своєрідні гойдалки, коли кожна з команд по черзі виходила вперед у рахунку. Заключний ж відрізок часу краще провели господарі, які й перемогли в цьому надзвичайно цікавому протистоянні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x