За хабарництво судитимуть керівника однієї з філій держпідприємства на Черкащині

За хабарництво судитимуть керівника однієї з філій держпідприємства на Черкащині

Прокуратурою Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника філії одного з державних підприємств Міністерства внутрішніх справ України в області за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в сумі 21 тис. грн. за нестворення перешкод в отриманні автомобіля із штрафмайданчика.

Нагадаємо, вказаного службовця 07.06.2017 після отримання грошових коштів у приміщенні державного підприємства затримано на гарячому працівниками прокуратури Черкаської області, відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x