У Черкасах попрощалися із двома захисниками

У Черкасах попрощалися із двома захисниками

 В останню путь провели Олександра Мироненка і Олександра Чуприну.

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Олександр Мироненко народився в селі Мала Бурімка, Чорнобаївського району. Навчався у місцевій школі. Проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України.
Після служби в армії працював у рідному селі водієм у колгоспі.
Згодом переїхав до м. Черкаси, де працював водієм громадського транспорту. Був призваний по мобілізації, проходив військову службу на посаді командира зенітного кулеметного відділення. Життя захисника забрала дорожньо-транспортна пригода. Йому було 49 років.
Олександр Чуприна народився в селі Придніпровське, Чорнобаївського району, Черкаської області.
Навчався в Черкаській школі №26, потім — у Черкаському державному технологічному університеті за спеціальністю «радіотехніка».
Отримав повну вищу освіту за спеціальністю «управління проектами».
Працював у відділі відомчої воєнізованої охорони служби безпеки ВАТ «Азот», потім – у дистриб’юторській фірмі торговим представником, а згодом супервайзером, займався підприємницькою діяльністю.
Був призваний по мобілізації, проходив військову службу на посаді інспектора прикордонної служби вищої категорії — начальник протитанкового відділення прикордонного загону Державної прикордонної служби України. Загинув у бою в районі Харківської області. Військовому був 41 рік.

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x