Наркотики та вибухівку знайшли у водія автобуса в Черкасах

Наркотики та вибухівку знайшли у водія автобуса в Черкасах

40-річний житель Черкас займався міжміськими перевезеннями. Під час огляду його транспортного засобу поліцейські виявили наркотики та тротил. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників кримінальної поліції Черкаського відділу надійшла інформація, що один із перевізників, який проводить міжміські пасажирські перевезення, в мікроавтобусі перевозить заборонені предмети. Інформація підтвердилась. Під час перевірки його автомобіля під водійським сидінням поліцейські виявили в поліетиленовому пакеті два пакунки: один з марихуаною, вагою близько 20 грамів, інший з тротиловою шашкою, вагою 200 грамів. Керманич транспортного засобу пояснити походження заборонених предметів відмовився.

Речові докази вилучені та направлені на дослідження. Черкаським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x