Черкаський шабліст завоював «бронзу» чемпіонату світу

Черкаський шабліст завоював «бронзу» чемпіонату світу

Національна паралімпійська збірна команда з фехтування на візках завершила чемпіонат світу, що проходив в столиці Італії, м.Римі, з 07 по 12 листопада 2017 р. У змаганнях барли участь 145 спортсменів з 24 країн світу. Черкащанин Артем Манько у складі команди завоював «бронзу» чемпіонату світу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби КЗ центр «ІНВАСПОРТ» ЧОР.

У доробку українських фехтувальників 9 високих нагород (3 золоті, 2 срібні та 4 бронзові медалі) та ІІІ місце в загальнокомандному заліку (після команд Росії та Італії).

За день до завершення чемпіонату нашим спортсменам вдалось вибороти 2 перемоги – бронзову медаль у рапірі та бронзову – у командних змаганнях у шаблі.

Чоловіча шабельна команда у складі: Цедрика Вадима, Антона Дацка, Артема Манька (Черкаси) та Андрія Демчука, вдало відфехтувавши зі збірними Японії та Франції (остання, до речі, – 2-й номер світового рейтингу) та програвши півфінал, все ж зібралась силами та в поєдинку за бронзову медаль змогла перемогти лідерів світового рейтингу – команду Греції з рахунком 45:40.

Вітаємо Артема Манька, який не тільки завоював «бронзу» чемпіонату світу, а ще і виконав норматив «Майстра спорту України міжнародного класу»! Тренує спортсмена Шкалікова Л.М.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x