Майбутні перукарі з Черкас гідно виступили на всеукраїнському конкурсі

Майбутні перукарі з Черкас гідно виступили на всеукраїнському конкурсі

9 листопада учні черкаського училища взяли участь у «ХХ Ювілейному Чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики і макіяжу» який проходив за підтримки МОН та Міністерства Культури України. Організатором Чемпіонату були Асоціація Б’юті Чемпіонатів «АВС». Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

Підготували учнів до Чемпіонату викладач спец. дисциплін Скрябіна О.Ю. та майстри виробничого навчання Супрун Т.М., Фоміна Ю.В., Степанець С.М.

Учні отримали високі результати:
– номінація «Стильні кудрі» – ІІІ місце Вишемірська Віоріка, учениця гр. ПМС-14;
– номінація «Чоловіча модельна стрижка» – ІV місце Магеррамова Олександра, учениця гр.. – ПМС-16;
– номінація «Жіноча модельна стрижка»:
– ІV місце Пазенко Аліна, учениця гр. ПМС-14;
– V місце Чорна Олена, учениця гр. ПМ-4.

Усі учасники Чемпіонату нагороджені подарунками від асоціації «АВС» і спонсорів Чемпіонату та Дипломами учасників. Переможці отримали Диплом та медаль.

Навчальний заклад нагороджений Дипломом за найчисленнішу команду, отримав сертифікатна підписку міжнародного журналу для перукарів «Your Hair» та грошову винагороду для розвитку перукарського напрямку підготовки.

Всього ХХ Ювілейний Чемпіонат відвідали 45 учнів та 4 педпрацівників закладу. Організатором участі учнів була голова методичної комісії перукарського напрямку Скрябіна О.Ю

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x