Жителька Кам’янки ударила свого чоловіка ножем

Жителька Кам’янки ударила свого чоловіка ножем

Під час розпиття алкоголю між подружжям виник конфлікт, в результаті якого жінка завдала чоловікові ножем тяжкі тілесні ушкодження. Потерпілого доставлено до лікарні. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до Кам’янської районної лікарні доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями з проникаючим пораненням лівої черевної порожнини. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Потерпілим виявився 40-річний житель міста Кам’янка. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалось, щопід час розпиття алкогольних напоїв з дружиною між ними виник словесний конфлікт, під час якого 40-річна жінка схопила ножа та вдарила ним чоловіка.

За даним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x