У ГУ ДФС області провели з початку року 89 службових розслідувань

У ГУ ДФС області провели з початку року 89 службових розслідувань

За січень – жовтень п.р. відділом проведено 992 профілактичні заходи з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень. Відбулось 89 службових розслідувань і перевірок, за результатами яких керівництву державних податкових інспекцій області внесено 14 подань для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 9 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 8 працівникам фіскальної служби області винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

До органів прокуратури з початку року направлено 28 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників і прийняття відповідних рішень. За результатами розгляду матеріалів перевірок відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Черкаській області відкрито 11 кримінальних проваджень – 9 відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, 2 – за фактами передачі суб’єктами господарювання неправомірної вигоди (хабара) працівникам фіскальної служби. Триває досудове слідство.

Відносно восьми працівників ДФС області складено протоколи про вчинення корупційних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 172-6 КУпАП – за несвоєчасну подачу е-декларацій про доходи за 2016 рік, які направлено до суду для прийняття відповідного рішення. Наразі п’ятеро працівників притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу. По трьох кримінальних провадженнях підслідним оголошено підозри у вчиненні кримінальних правопорушень. По двох складено обвинувальні акти та направлено матеріали до суду для прийняття відповідного рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x