Що треба знати, вибираючи бюстгалтер

Що треба знати, вибираючи бюстгалтер

Більшість жінок мають певні вподобання щодо моделі й кольору нижньої білизни. І тим паче, знають необхідний їм розмір. Тим не менш, фахівці з жіночого здоров’я відзначають, що більшість жінок носять бюстгальтери, які їм не підходять. І це не просто погіршує зовнішній вигляд жінки, невдалий вибір бюстгалтера може спричинити навіть проблеми зі здоров’ям, такі як порушення кровообігу, головний біль чи навіть рак молочної залози.

Неприємні відчуття в комірцевій зоні й шиї і навіть головні болі нерідко виникають, якщо жінка носить білизну, яка підтримує груди за рахунок бретельок. Але правильно підібраний бюстгальтер має підтримувати груди в основному за рахунок поясу, а лямки служать резервною підтримкою. Від передавлення нервових закінчень, яких достатньо в комірцевій зоні, хворобливі відчуття не змусять себе чекати.
Типова жіноча помилка при покупці бюстгальтера – прагнути до того, щоб він ніде не тиснув. Білизна не повинна завдавати дискомфорт або врізатися в тіло, але головна функція ліфа все ж у тому, щоб фіксувати груди. А це означає, що сидіти він повинен щільно, особливо в момент покупки – після першого прання тканина стане менш жорсткою і відчуття зміняться.

Звертайте увагу на такі особливості посадки
• Пояс нового бюстгальтера повинен щільно охоплювати тіло під грудьми, якщо ви застебнули його на крайні гачки. Після прання пояс трохи розтягнеться, і доведеться застібати ліфчик на далекі кріплення, щоб забезпечити таку ж щільну посадку.
• Відрегулювавши лямки бюстгальтера, зверніть увагу на їхню довжину. Якщо для того, щоб підняти груди, відразу довелося зробити бретельки максимально короткими, білизна не прослужить довго. Кілька тижнів носіння – і тканина стане менш еластичною, а можливості відрегулювати довжину вже не буде.
• Перемичка між чашками повинна щільно прилягати до тіла, а кісточки – проходити збоку від молочних залоз, не давлячи на них.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x