У Каневі досвідом обмінювалися завідувачі дитсадків

У Каневі досвідом обмінювалися завідувачі дитсадків

Днями у рамках міжобласного обміну досвідом з питань дошкільної освіти Канів відвідала делегація завідувачів дошкільних навчальних закладів Черкаського району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Методист відділу освіти з питань дошкільної освіти В.Сапсай розповіла про сучасні моделі організації освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах м.Канева. Натомість голова комітету профспілки працівників освіти і науки міста та району І.Попенко поділився особливостями інформаційної роботи профспілки в сучасних умовах дошкільних закладів міста.

Педагогічна зустріч розпочалася у дитячому садку «Дзвіночок», де гостей радо зустріла завідувач дошкільним закладом О. Веременко. Вона презентувала систему роботи дошкільного закладу та колективу, а дошкільнята підготували для відвідувачів невеликий концерт.

Також гості оглянули дошкільний навчальний заклад «Теремок». Завідувач садочка Т.Харченко провела інтервізію «Активні форми роботи з кадрами крізь призму інноваційної дошкільної освіти». Керівники здійснили екскурсію закладом і були приємно вражені наявними матеріально-технічною та навчально-методичною базами. Педагоги обмінялися досвідом роботи щодо управлінської діяльності, навчально-виховного процесу, поділилися досягненнями та проблемами.

Окрім того, педагоги здійснили оглядову екскурсію містом, яку провів краєзнавець К.Андрієнко, та відвідали Тарасову гору.

Всі учасники делегації завідувачів дошкільних навчальних закладів Черкаського району отримали позитивні та емоційно насичені враження від зустрічі. Педагоги Черкащини виразили подяку методичному кабінету відділу освіти за організацію та співпрацю з освітньою галуззю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x