Трьох захисників провели в останню путь у Черкасах

Трьох захисників провели в останню путь у Черкасах

У Черкасах провели в останню путь трьох Героїв, які віддали своє життя за нашу Батьківщину. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

Солдат Віктор Кучеренко народився у Черкасах, навчався у школі №6. Після школи навчався на водія. Працював на багатьох підприємствах міста Черкаси працівником складу.

Військову службу проходив на посаді стрільця. Військовий загинув під час виконання бойового завдання поблизу Донецької області, проявивши мужність і відданість своєму військовому обов’язку.

Герою було 45 років…

Старший солдат Руслан Мамедов народився у Черкасах. Навчався у школі №7. Після школи разом із братом займався підприємницькою діяльністю.

Військову службу проходив на посаді старшого механіка-водія. Вірний військовій присязі, загинув у бою за нашу Батьківщину під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника.

Герою було 40 років…

Солдат Вячеслав Ільніцький народився у місті Поліське Київської області.

Навчався у Черкаській загальноосвітній школі №29. Після школи здобув спеціальність електромонтажника в Черкаському професійно-технічному училищі №1.

Працював на різних підприємствах міста. Серед них: «Черкаський цукрово-рафінадний завод», «ВАТ Черкаси хліб» на посаді оператора, останнє місце роботи ПАТ «ТЕМП» ТОВ «Група Венето».

Із початком повномасштабної війни пішов добровольцем у Черкаську територіальну оборону.

Військову службу проходив на посаді стрільця стрілецького відділення. Донедавна вважався зниклим безвісти за особливих обставин. За результатами ДНК виявили, що Вячеслав Ільніцький загинув у Попасній.

Герою було 56 років…

Вічна пам’ять!

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x