Судитимуть черкащанку, яка вбила свого співмешканця

Судитимуть черкащанку, яка вбила свого співмешканця

До суду скеровано обвинувальний акт відносно жінки, яка вбила свого співмешканця  при перевищенні меж необхідної оборони.

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно жительки міста Черкаси за фактом умисного вбивства при перевищенні меж необхідної оборони (ст. 118 КК України).

За даними слідства, у червні цього року між 56-річною жінкою та її співмешканцем за місцем їхнього спільного проживання виник побутовий конфлікт, у ході якого чоловік погрожував їй ножем.

Жінка, перевищуючи межі необхідної оборони, підняла з підлоги ніж та нанесла потерпілому один удар в область грудної клітини.

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень 43-річний потерпілий помер на місці вчинення злочину.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснював СВ Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

Довідково: санкція ст. 118 КК України передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За інформацією пресслужби Черкаської обласної прокуратури

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x