Українські та ізраїльські поліцейські несуть службу в районі паломництва в Умані

Українські та ізраїльські поліцейські несуть службу в районі паломництва в Умані

Речник поліції Ізраїлю Міхаель Зінгерман каже, усе для того, щоб забезпечити безпеку як місцевих жителів, так і громадян Ізраїлю. Також він додав, що серед паломників проводять роз’яснювальну роботу щодо необхідності реагувати на повітряні тривоги, повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

«16 ізраїльських поліцейських працюють разом із українськими колегами – забезпечуємо громадський порядок, безпеку, патрулюємо. Паломники бачать поліцейських, які працюють у формі поліції Ізраїля, і для них це важливо, оскільки їм є до кого звернутися рідною мовою», – зазначив Міхаель.

Також кінна поліція прибула до Умані для забезпечення порядку та безпеки на час проведення паломницьких заходів. До забезпечення громадського порядку цього року залучено кавалерійську роту батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції міста Києва.

Вершники патрульної поліції чергують в районі компактного проживання та паломництва хасидів, а також зелених зонах, де неможливо проїхати на авто.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x