Аграріїв області вітали з професійним святом

Аграріїв області вітали з професійним святом

Господарників області вітали напередодні професійного свята. До Черкас із міст та районів області прибули працівники сільськогоcподарської галузі. В обласній філармонії багатьох нагородили почесними відзнаками й подяками. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.
Перший заступник очільника області Віталій Коваль висловив вдячність сільськогосподарникам за невтомну щоденну працю та здобутки, якими повсякчас славиться Черкащина.

– Аграрні здобутки нашої області – результат вашої сумлінної праці, – наголосив перший заступник, звернувшись до присутніх. – І ми вам за це щиро вдячні! Ще кілька років тому, формуючи Стратегію розвитку Черкащини, одним із пріоритетних завдань визначили саме залучення інвестицій: як в економіку, освіту, охорону здоров’я, так і в сільське господарство. Лише за останні півроку маємо прямих іноземних інвестицій в розвиток останнього напряму більше 17 млн дол. А нещодавно Уряд схвалив Концепцію підтримки фермерських господарств, сільськогосподарських виробництв. І вже на реалізацію цієї програми наступного року закладено понад 1 млрд грн. Це – реальна підтримка ваших починань, що зумовить результати роботи в майбутньому. За дорученням голови обласної адміністрації Юрія Ткаченка висловлюю щиру вдячність і за те, що, окрім умінь орати й сіяти, доглядати й збирати, ви постійно допомагаєте нашим хлопцям на кордонах Сходу. Не згадаю жодного прикладу, коли аграрії відмовлялись підтримати бійців. А вони якраз боронять наш спокій та змогу працювати на полях, лікувати хворих, навчати дітей. Тож щиро вдячні – за запашний хліб на столі й за те, що, попри все, вмієте збирати гарні врожаї!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x