На Катеринопільщині спіймали крадія кукурудзи

На Катеринопільщині спіймали крадія кукурудзи

Підозрюваним виявився 24-річний житель одного із сіл Катеринопільського району. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення від 51-річного приватного підприємця, жителя одного із сіл району, про крадіжку. Чоловік розповів, що близько 4 години дня власники земельних паїв застали на полі невідомого чоловіка, який збирає у мішки зірвані та зложені на купки качани кукурудзи. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

Підозрювану особу правоохоронці затримали з допомогою потерпілих. Ним виявився 24-річний житель одного із сіл Катеринопільського району. Правоохоронці з місця події вилучили 10 мішків наповнених кукурудзою та близько 50 порожніх мішків, які він планував наповнити викраденим. Чоловіка доставили до поліції для дачі свідчень. Свою вину він визнав, та зізнався, що на території його домоволодіння є ще 7 мішків викраденої кукурудзи, якою він годував худобу.

За словами начальника Катеринопільського відділення поліції Валентина Гірника речові докази вилучені. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x