Привітання народного депутата України Геннадія Бобова з Днем працівників сільського господарства України

Привітання народного депутата України Геннадія Бобова з Днем працівників сільського господарства України
Дорогі земляки!
Шановні аграрії!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства України!

Наша держава була, є і буде країною, яка на весь світ славиться своїм аграрним сектором. Споконвіку ми передаємо із покоління в покоління славетні традиції хліборобів. Адже наша земля – це найбільше багатство, і лише українці можуть так віддано та шанобливо працювати на ній. Змінити ставлення нашого народу до святої землі не змогли жодні історичні катаклізми, війни, кризи. І я вірю, що й у майбутньому така потрібна суспільству праця аграріїв стане тим фундаментом, на якому ми побудуємо щасливу та заможну Україну.

Сільське господарство сьогодні – рятівний круг, який дає можливість українській економіці впевнено дивитися в майбутнє. Наше завдання при цьому – забезпечити розвиток українського села, відродити його, створити всі умови для гідного життя людей. Сьогодні існує нагальна потреба створити умови не лише для приходу нових технологій в агросферу, але й для захисту землі-годувальниці від недбалого використання.

Ми маємо передати славні традиції хліборобів наступному поколінню аграріїв і створити всі умови для того, щоб працювати на землі було престижно. Наші села мають жити заможно, працівники сільського господарства, а особливо молодь, повинні бути забезпечені робочими місцями, гідною заробітною платою і житлом. Ви знаєте, що особисто я вже багато років не на словах, а на ділі працюю в цьому напрямку – спочатку як керівник провідної аграрної компанії, а згодом як народний депутат. Буду й надалі докладати всіх зусиль для розбудови аграрного сектору держави та відродження українського села.

У цей день я хочу подякувати всім ветеранам сільськогосподарського фронту, тим, хто все своє життя пропрацював на аграрній ниві. Ми пам’ятаємо ваш трудовий подвиг, цінуємо ваш багатий досвід і знання! Запевняю, ми передамо славні традиції українських хліборобів наступним поколінням! Свого часу ви зробили майже неможливе – відбудували після війни і фактично заново створили ефективний аграрний сектор в Україні! Обіцяю, що будемо гідними нащадками наших славетних ветеранів!

Дякую і всім, хто сьогодні присвячує своє життя роботі в сільському господарстві! На вашій праці, без перебільшення, сьогодні тримається Україна! Ви забезпечуєте не тільки нашу державу продукцією, але й створюєте всі умови для розвитку нашого експорту. Україна здатна стати світовим лідером агровиробництва, і разом ми досягнемо цієї мети! При цьому українське село має стати не просто донором економіки. Сюди мають повернутися гроші, які заробляє держава та бізнес на світових ринках продовольства. І я переконаний, щойно це станеться, села та міста в аграрних регіонах розквітнуть!

Хочу також звернутися до молодого покоління. Сьогодні аграрна сфера є найбільш перспективною в нашій державі. Нові технології і комп’ютеризація багатьох процесів роблять її надзвичайно цікавою у плані розвитку. В усьому світі в сільське господарство приходять сьогодні молоді люди з новими знаннями, ідеями, поглядами. Вони змінюють, здавалося б, звичні всім процеси, пам\’ятаючи про аграрні традиції. Тож сподіваюсь, що й молоді українці не стануть осторонь світових тенденцій і пов’яжуть своє життя із працею на рідній землі. Завжди готовий простягнути вам руку допомоги!

Щиро вітаю всіх зі святом! Нехай злагода, добробут і щастя наповнюють кожну родину! Нехай здоров’я не полишає Вас! Нехай колосяться ниви, а врожаї будуть багатими! Нехай наша Батьківщина розквітне, а справедливість і достаток завжди будуть присутні у Вашому житті!

Зі святом!
Щиро Ваш,
народний депутат України Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x