Житель Кам’янки обікрав декілька гаражів

Житель Кам’янки обікрав декілька гаражів

45-річний місцевий житель збив замок на гаражних дверях та вкрав автозапчастини на суму близько 2 000 гривень. Відкрито кримінальне провадження та доведено ще три факти його кримінальної діяльності. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа пошкодила замок дверей його гаража та викрала звідти автозапчастини за суму близько 2 000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники кримінальної поліції отримали інформацію про чоловіка, який по дешевій ціні продає запчастини до автомобіля, схожі на викрадені. Ним виявився 32-річний житель Кам’янки. Його відвідали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. Чоловік, розуміючи, що його викрито, зізнався у вчиненому. Розповів слідчим, що крадіжку вчинив у вечірній час. Замок на дверях збив монтировкою, частину викраденого продав, а іншу сховав у кущах.

За словами начальника Кам’янського відділення поліції Сергія Водоп’янова речові докази вилучено частково. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Було доведено, що підозрюваний причетний ще до трьох крадіжок, вчинених на території Кам’янки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x