Житель Драбівщини ударив дружину ножем у живіт

Житель Драбівщини ударив дружину ножем у живіт

Правоохоронці Драбівського відділення поліції затримали чоловіка, який завдав ножове поранення своїй дружині. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 121 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні доставлено 59-річну жительку одного із сіл району з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани живота. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

Проводячи перевірку, поліцейські з’ясували, що жінка отримала поранення від свого чоловіка. Його знайшли вдома та запросили до поліції для дачі показів. Той розповів, що вони разом розпивали спиртні напої. Під впливом алкоголю між подружжям виникла сварка, під час якої чоловік схопив кухонний ніж і вдарив дружину.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x