Французи допоможуть формувати у черкаської молоді екологічний світогляд

Французи допоможуть формувати у черкаської молоді екологічний світогляд

21 листопада у Першій міській гімназії відбулася зустріч керівників закладів загальної середньої освіти міста Черкаси із французькою делегацією у складі представників SYVEDAC і провінції Каен у Франції, а також представників компанії Ar-Val та економічної служби Посольства Франції. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

У рамках зустрічі відбулася презентація досліджень проекту FASEP, розробленого французькою компанією Бетен Інженьєрі, щодо ефективного поводження з відходами. Проект FASEP, започаткований Черкаською міською радою та Урядом Франції, фінансується за рахунок гранту Французької Республіки, реалізується з 2016 року і передбачає у 2018 році фінансування просвітницької роботи серед дітей та дорослих міста Черкаси.

– Сьогодення потребує формування у людей різного віку екологічного світогляду, створення умов для спілкування людини з природою та пізнання довкілля, і тому Черкаси впевнено крокують стежиною створення умов для підвищення екологічної культури мешканців та покращення екологічної ситуації у місті, – зауважив міський голова Анатолій Бондаренко та подякував французькій делегації за реалізацію екологічного проекту в місті.

Також французькі гості запропонували започаткувати співпрацю між навчальними закладами нашого міста та провінції Каен для кращого залучення учнівської молоді до вирішення екологічних проблем та роботи з питань сталого розвитку (як на рівні закладів, так і на муніципальному рівні).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x