У Кам’янці відбулася перша сесія новообраної міської ради

У Кам’янці відбулася перша сесія новообраної міської ради

17 листопада відбулася перша організаційна сесія Кам’янської міської ради, засідання проходило в приміщенні музичної школи ім. П. І. Чайковського, на яку були запрошені жителі громади, представники громадськості, ЗМІ та апарат міської ради, Голова РДА та Районної Ради. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Кам’янської міської ради.

Відповідно до рішення Кам’янської міської виборчої комісії була зібрана перша установча сесія Кам’янської міської ради, оголошені результати виборів та представлені новообрані депутати та міський голова. Головв виборчої комісії Плєшкань О. В., вручив посвідчення депутатам новообраної міської ради та міському голові Тірону В. І.

Згідно з регламентом роботи міської ради, в ході першої сесії розглядалися питання щодо обрання секретаря міської ради (за підсумками анонімного голосування було обрано Плєшканя А. М.) також про склад постійних комісій міської ради. Також на розгляд сесії виносилося питання щодо призначення старост с. Тимошівка та с. Юрчиха, якими стали Луб’яний Д. А. та Засядько О. Д., які раніше виконували функції сільських голів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x