У Городищі вшанували героїв нашого сьогодення

У Городищі вшанували героїв нашого сьогодення

Святий наш обов’язок згадати усіх Героїв, які виборювали свободу України і віддали свої життя за краще майбутнє рідного народу. У їх когорті – герої Небесної сотні та українські військовослужбовці, які загинули під час антитерористичної операції на сході України. Це ті патріоти України, які боролися за честь, справедливість та гідність українського народу.

21 листопада з нагоди Дня Гідності та Свободи України за участю керівництва Городищенського району, працівників установ, організацій та підприємств, жителів та гостей району, учасників Революції Гідності, відбулася Хода єдності та мітинг «Ми вільний і сильний народ – ми славного батька є діти». На Пагорбі Слави перед пам’ятним знаком героям Небесної Сотні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які ціною власного життя пробудили у свого народу почуття патріотизму та гідності, які загинули у зоні АТО за свободу і територіальну цілісність України. Перед громадою виступив голова райдержадміністрації Олексій Лавріненко, зазначивши, що Революція Гідності відбулася не лише в політичному житті країни, а передусім відбулася у свідомості українців. Побажав всім присутнім мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє нашої держави.

«Сьогодні ми всі вшановуємо патріотизм і мужність співвітчизників, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Вшановуємо й українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України», – з такими слова звернувся учасник Революції Гідності Анатолій Семененко.
Керівники міста і району разом з громадськістю узяли участь у поминальній панахиді за загиблими Героями та бійцями, яку провів протоієрей Миколай Мохнацький. Поклали квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x