У Черкаській області зросло виробництво харчової продукції

У Черкаській області зросло виробництво харчової продукції

На Черкащині збільшилося виробництво харчових продуктів і напоїв. За перше півріччя на 10%, порівняно з аналогічним періодом минулоріч. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Черкаської ОВА. 

Натепер в області реалізація продукції переробної промисловості становить 77% від реалізації продукції усієї промисловості. Зокрема, виробництво харчових продуктів і напоїв – 50%.

Окрім цього, здійснюються поставки продукції по Україні, а також за її межі. За півріччя цього року частка продукції агропромислового комплексу становила 90% від обсягу експорту всіх товарів області.

Експорт м’яса займає майже третину від експорту всіх товарів регіону. Жири та олії – 16%.

Експорт молока та молочних продуктів, кави, готових харчових продуктів зріс у понад півтора разу. Експорт продуктів із м’яса та риби збільшився у 7 разів.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x