Житель Черкаського району зберігав удома марихуану

Житель Черкаського району зберігав удома марихуану

В одному із сіл Черкаського району у домоволодінні 36-річного чоловіка правоохоронці виявили марихуану в кількості понад 135 грамів. Вилучене направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що 36-річний чоловік за місцем проживання зберігає наркотичні речовини. Під час огляду домоволодіння правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з наркотичною речовиною марихуана в кількості понад 135 грамів. Чоловік пояснив, що вказану речовину висушив для власного вживання.

Вилучену наркотичну речовину направлено на проведення експертизи. За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво,виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання увигляді позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x