Соціальних працівників області навчали особливостям догляду за людьми з обмеженими можливостями

Соціальних працівників області навчали особливостям догляду за людьми з обмеженими можливостями

У Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся семінар з підвищення професійної компетентності соціальних працівників Територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси. Вони виконують комплекс робіт щодо догляду за особами з обмеженими можливостями та громадянами похилого віку, інформують у Центрі перепідготовки.

Фахівці Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації в межах семінару провели тематичні зустрічі, під час яких обговорили новації в законодавчій базі щодо підтримки осіб із обмеженими можливостями та громадян похилого віку, ознайомили з новим алгоритмом призначення субсидії в умовах підвищення тарифів на ЖКГ.

Практична складова програми семінару передбачала надання соціальним працівникам рекомендацій щодо довготривалого догляду за підопічними;забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги; обговорення особливостей захисту, підтримки та обслуговування осіб з обмеженими можливостями та громадян похилого віку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x