«Терор податківців» полягає у боротьбі з ухиленням від сплати податків, – ГУ Міндоходів в Черкаській області

Учора, 26 березня 2014 року, ряд інтернет-видань поширили, за результатами стихійного мітингу біля будівлі ГУ Міндоходів у Черкаській області та Черкаської ОДА, публікацію про «терор податківців» відносно підприємства НВПП «Дак Електропром».

Про це «Новій Добі» повідомили власні джерела.

Головне управління Міндоходів у Черкаській області повідомляє наступне:
– у провадженні слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області знаходиться кримінальне провадження про умисне ухилення від сплати податків до державного бюджету службовими особами НВПП «Дак Електропром» у значних розмірах.

Згідно ухвали слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкаси, 15 січня 2014 року було проведено обшук в офісному та виробничому приміщенні НВПП «Дак Електропром». Вилучено оригінали первинних бухгалтерських документів, на підставі яких підприємством у 2010-2012рр. сформовано податковий кредит від підприємств, що мають ознаки фіктивності, а також реєстраційні документи та договори оренди.

Під час проведення обшуку порушень вимог кримінально-процесуального законодавства України допущено не було, заходи впливу на керівництво та працівників підприємства не застосовувались.
Наразі тривають слідчі дії.

Оцінку діям працівників слідчого та оперативного підрозділів ГУ Міндоходів в області буде надано за результатами судового слідства.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x