«Черкаські Мавпи» здобули срібло на Lavina Суперліги 3х3

«Черкаські Мавпи» здобули срібло на Lavina Суперліги 3х3

У Києві фінішував перший етап Lavina Суперліги 3х3. Упродовж двох днів, 21 та 22 листопада, змагалися чоловічі та жіночі команди аматорів та професіоналів. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Унікальність цього проекту у тому, що вперше посеред сезону участь у змаганнях 3х3 беруть команди чоловічої Суперліги. Одними з фаворитів першого туру були наші «Черкаські Мавпи», кольори яких захищали два бронзові призери чемпіонату Європи – Олександр Кобець та Дмитро Липовцев. Допомагали їм Нікіта Руслов та Іван Ткаченко. В результаті «Черкаські Мавпи» пробилися до фіналу, але у драматичному вирішальному матчі поступилися «Запоріжжю-ZOG» – 19:21.

У чоловіків в чвертьфіналах зіграли Ведмеді – УкрДилінг (11:16), Черкаські Мавпи – Київ-Баскет (22:12), Запоріжжя-ZOG – Динамо-Одеса (21:16) та БІПА-Одеса – Миколаїв-ЦОП (21:19).

У півфінал вийшла крім професіоналів і одна аматорська команда – «УкрДилінг». На передостанній стадії плей-оф аматори поступилися саме нашим «Черкаським Мавпам» – 17:21. У другому півфіналі запоріжці здолали одеситів з БІПИ – 18:16. У матчі за третє місце знову сильнішими були професіонали: «БІПА-Одеса» здолала «УкрДилінг» – 20:18.

Вирішальний поєдинок у чоловіків до останніх секунд проходив у напруженій боротьбі. «Запоріжжя-ZOG» пощастило вирвати перемогу в «Черкаських Мавп» (21:19). MVP турніру був названий Ернесто Ткачк із Запоріжжя, який реалізував вирішальну атаку та двічі влучив здалеку у фінальній грі першого етапу.

Упродовж турніру команди отримують 2 очки за перемогу та 1 за поразку. Після трьох етапів 16 найкращих команд за сумою очок зіграють на вирішальному етапі Суперліги 3х3.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x