У Черкасах працівники податкової міліції попередили поширення фальсифікату

У Черкасах працівники податкової міліції попередили поширення фальсифікату

У ході проведення операції «Акциз-2017» працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області спільно з працівниками патрульної поліції Головного управління Нацполіції у м.Черкаси затримано автомобіль ІЖ, яким незаконно здійснювалось транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв (горілки та коньяку). Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Так, при проведенні огляду транспортного засобу, в кузові автомобіля виявлено 76 пластикових пляшок об’ємом 5 літрів кожна, повністю заповнених рідиною з характерним запахом спирту.
Внаслідок проведених заходів з незаконного обігу вилучено 380 літрів фальсифікату та автомобіль, який використовувався у незаконній діяльності загальною вартістю понад 129 тис. гривень.

Триває подальша перевірка відносно осіб, які здійснювали вказану протиправну діяльність, з метою притягнення їх до адміністративної відповідальності. Згідно чинного законодавства до порушників передбачено застосування адміністративного штрафу з конфіскацією фальсифікованих алкогольних напоїв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x