Майже 1,5 тисячі АТОвців Черкащини знайшли роботу

Майже 1,5 тисячі АТОвців Черкащини знайшли роботу

Служба зайнятості області надає повний комплекс послуг із працевлаштування, профорієнтації та з професійного навчання учасникам АТО.

У цілому з 2015 року послугами центрів зайнятості області скористались 3980 осіб з-поміж демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО. Майже всі вони отримали профорієнтаційні послуги, 3963 особам призначено виплату допомоги з безробіття. Про це інформує відділ статистики та прогнозування обласного центру зайнятості. \”Нова Доба\” про це дізналася в прес-службі ЧОДА.

За сприяння Служби зайнятості 1441 особу працевлаштовано. З них 117 отримали одноразово виплату допомоги з безробіття для зайняття підприємницькою діяльністю. Ще 692 особи забезпечено тимчасовою зайнятістю, 523 проходили професійне навчання за направленням Служби. Після його завершення 99% одразу були працевлаштовані, двоє отримали ваучер на навчання.

Зауважимо, для підвищення поінформованості про послуги державної служби зайнятості у приміщеннях військкоматів розміщені інформаційні матеріали та нормативно-правові акти у сфері зайнятості та соціального захисту на випадок безробіття.

Обласна служба зайнятості використовує можливості ЗМІ, веб-ресурси для надання вичерпних консультацій учасникам АТО стосовно законодавства про зайнятість.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x