Драбівські депутати внесли зміни на районних програм та бюджету

Драбівські депутати внесли зміни на районних програм та бюджету

22 листопада 2017 року голова районної ради Володимир Дзега провів 22 позачергову сесію районної ради. Спочатку Володимир Дмитрович повідомив, що 29 жовтня 2017 року проведено перші вибори депутатів Зорівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Золотоніського району, на яких обрано депутатами Зорівської ОТГ Альбіну Дюжакову та Миколу Борисенка. Згідно з пунктом 5 статті 5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» ці депутати Драбівської районної ради VII скликання подали заяви до районної ради про дострокове припинення своїх повноважень. Відповідно до постанов Драбівської районної виборчої комісії обрано нових депутатів районної ради − Володимира Гіптенка та Анатолія Пузика. Володимир Дзега привітав новообраних колег та урочисто вручив посвідчення депутатів районної ради. Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській райраді.

Далі голова районної ради озвучив звернення районної фракції Радикальної партії до Президента України, Прем’єр-міністра України, голови Черкаської обласної державної адміністрації та керівника фракції Радикальної партії у Верховній Раді України щодо діяльності голови Драбівської районної державної адміністрації, а також – депутатське звернення щодо вжиття заходів задля підвищення ефективності використання бюджетних коштів, розширення асортименту комунальних послуг та підвищення їх якості.

Порядком денним передбачався розгляд 16 питань. Попередньо всі їх розглянули члени постійних комісій районної ради та опрацьовано на засіданні президії.

Перший заступник голови районної ради Володимир Лобода запропонував внести зміни до Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади у Драбівському районі на 2016−2017 роки.

Після обговорення питання, дискусії народні обранці підтримали проект рішення щодо внесення змін у цю програму, а потім і до районної Програми «Інформаційно-аналітична система «Місцеві бюджети на 2015−2017 роки».

Наступним питанням депутати заслухали начальника фінансового управління райдержадміністрації Тетяну Близнюк, яка ознайомила присутніх із змінами до районного бюджету на 2017 рік, що викликані потребою в розподілі додаткових фінансових ресурсів районного бюджету та перерозподілу виділених бюджетних призначень та збільшенням видатків за рахунок субвенцій, що передаються із державного, обласного, сільських бюджетів відповідно рішень рад про делегування коштів районному бюджету в сумі 1264,875 тис. грн; розподілом вільного залишку бюджетних коштів на початок року по загальному фонду у сумі 840,0 тис. грн. та за рахунок спрямування коштів внаслідок перевиконання доходної частини бюджету у сумі 1142,25 тис. грн.

Після обговорення депутати підтримали внесення цих змін.

У ході роботи також вирішено низку питань, що стосуються управління комунальним майном та земельних відносин, два з яких повернули на доопрацювання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x