Майже 200 пар цього року зареєстрували свої стосунки за допомогою нового сервісу «Шлюб за добу»

Майже 200 пар цього року зареєстрували свої стосунки за допомогою нового сервісу «Шлюб за добу»

Як інформує Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області, сучасний, зручний та позитивний проект «Шлюб за добу» вже зовсім скоро запрацює у містах Каневі, Смілі та селі Білозір׳я Черкаського району.

15 листопада 2017 року прийнято розпорядження Кабінету Міністрів України № 812-р «Про внесення зміни до пункту 1 розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016р. № 502», яким розширено перелік населених пунктів, де запроваджується реалізація пілотного проекту щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем, зокрема, у містах Каневі та Смілі Черкаської області.

Також за ініціативою голови Білозірської сільської ради Черкаського району до переліку населених пунктів – учасників пілотного проекту включено село Білозір׳я Черкаського району Черкаської області.

Пілотний проект «Шлюб за добу» дозволяє поєднати серця закоханих без черг. Після визначення організатора державної реєстрації, закохані зможуть скористатися послугою експрес-одруження.

Нагадаємо, що пілотний проект «Шлюб за добу» на Черкащині стартував у квітні 2017 року. За час існування проекту майже 200 пар зареєстрували свої стосунки за допомогою нового сервісу «Шлюб за добу».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x