У Звенигородці затримали розкрадачів залізничної колії

У Звенигородці затримали розкрадачів залізничної колії

Зловмисники на резервному залізничному перегоні викрали 11 металевих підкладок та 118 костилів. Правоохоронці затримали крадіїв на місці вчинення кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Звенигородського відділу поліції зателефонував працівник однієї із залізничних станцій та повідомив, що на території залізничного перегону виявив двох невідомих чоловіків. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Побачивши правоохоронців, один з чоловіків втік, іншого затримали на місці.

Біля порушника поліцейські виявили лом та мішок, в якому були 11 металевих підкладок та 118 костилів. За декілька годин правоохоронці затримали другого учасника вказаної події. 21-річні молодики розповіли, що на їхньому рахунку це не перша крадіжка на залізниці, вони й раніше демонтували ломом деталі верхньої будови колії, здавали їх на металобрухт, а гроші витрачали на власні потреби.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x