На Смілянщині селяни спіймали злодія

На Смілянщині селяни спіймали злодія

У Смілянському районі мешканці села затримали чоловіка, який викрав металеві труби з дачного домоволодіння. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернулись мешканці одного із сіл району. Люди повідомили, що на вулиці затримали невідомого на велосипеді з імовірно викраденим майном.

На місце події вирушила слідчо-оперативна група. На одній із вулицьсела правоохоронці помітили чоловіка на велосипеді, біля якого юрбилися люди. Громадяни розповіли, що затримана ними особа в їхньому селі не проживає, а на запитання де він взяв завантажені на велосипед металеві труби, чіткої відповіді не надає.

Правоохоронці зясували, що металеві труби 31-річний раніше судимий мешканець сусіднього села викрав з дачного домоволодіння. Зловмисник вирішив таким чином заробити грошей, здавши викрадене в металоприйомник.

Наразі слідчими Смілянського відділу поліції відкрито кримінальнепровадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x