В області завершується призов на строкову службу

В області завершується призов на строкову службу

На Черкащині завершується осінній призов. Маємо на сьогодні 96 % планового виконання. Водночас для стовідсоткового райони закликають поквапитися. На цьому наголосив у ході координаційної наради заступник обласного військового комісара Ігор Яшкін. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧОДА.
– Аби повноцінно виконати державне завдання, маємо три доби, – зазначив заступник обласного комісара. – Тому прошу керівників районів більш активно співпрацювати з районними військовими комісаріатами щодо організації розшуку, оповіщення та доставки призовників на призовні дільниці, зокрема й для проведення медоглядів.

Ігор Станіславович зауважив, що серед кращих цього разу: Драбівський, Кам’янський, Монастирищенський, Уманський, Чигиринський райони. Вони виконали та перевиконали завдання. Недопрацьовують: Тальнівський та Чорнобаївський райони, відстає Золотоніський. По одній особі не вистачає в Городищі, Каневі, Корсунь-Шевченківському, Лисянці, Маньківці та в м. Черкаси.

Загалом до лав ЗСУ до кінця листопада мають відправити з півтисячі осіб віком від 20 до 27 років. Вони нестимуть службу у військових частинах Збройних сил, у лавах Нацгвардії та Державної спеціальної служби транспорту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x