Дві шполянки відзначили поважні ювілеї

Дві шполянки відзначили поважні ювілеї

25 листопада 2017 року своє славне 95-річчя відзначила шполянка – Надія Степанівна Науменко, а 27 листопада 2017 року 90-річчя завітало до жительки Лип’янки – Мотрони Максимівни Стефаненко. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській РДА.

Життєвий шлях цих жінок-трудівниць був далекий від безхмарного і безтурботливого. За довгі роки свого нелегкого життя вони були свідками як трагічних, так і величних сторінок вітчизняної історії. На долю цих простих жінок-трудівниць припали голодомор, воєнне лихоліття, відбудова народного господарства, комуністичні п\’ятирічки, перебудова, незалежність України. Усе життя невтомно працювали і пройшли усі випробування долі з гідністю та вірою в серці, адже їх людяність, доброта, працелюбність подолали усі негаразди.

Коли старість та самотність зробили життя бабусь нелегким, на допомогу прийшли найрідніші – діти, онуки та правнуки. І сьогодні наші поважні землячки доглянуті, щасливі, забезпечені всім необхідним. Незважаючи на свій поважний вік, залишаються душею та берегинями роду, долають труднощі життя. Слова привітань, шани та вдячності на адресу ювілярок линули в день іменин від рідних, близьких. Особливими гостями сімейних свят стали заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця, голова районної ради ветеранів Володимир Пустовіт.

Гості бажали іменинницям здоров’я, щастя, довгих років життя та гарного настрою. Самі ж ювілярки обіцяють перетнути 100-річну межу на рахівниці власного життя та впевнено й з гарним настроєм крокують до своєї мети.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x