52 нагороди вибороли черкащани на Кубку України з годзю-рю карате

52 нагороди вибороли черкащани на Кубку України з годзю-рю карате

Змагання за національний кубок, які відбулися в Одесі, для спортсменів Черкаської обласної федерації годзю-рю карате пройшли успішно, їхній здобуток – 52 нагороди. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

Розпочалися змагання з таких категорій, як: ката годзю-рю,ката ренгокай,ката кобудо, ката командне та шобу –куміте (двобої з дозованим контактом), де учасники змогли продемонструвати всю силу, красу, техніку та майстерність цього бойового мистецтва. На другий день турніру відбулися повноконтактні двобої у розділах ірікумі –го та ірікумі-дзю.

Для спортсменів Черкаської обласної федерації годзю-рю карате ці змагання стали доволі успішними: наші хлопці та дівчата неодноразово підіймалися на п’єдестал пошани, отримуючи призові місця.

У розділі ката годзю-рю золото одержали: Пінчук Марія,Глущенко Гліб,Арапова Вероніка,Нешенко Дмитро,Бакай Єлізавета;
срібло – Вовченко Таїсья,Сахно Олександр,Томіло Анна,Білякова Юлія;
бронзу – Ребедайло Матвій,Самборський Артем,Панасенко Констянтин,Каленський Ігор.

У розділі ката ренгокай:
1-ше місце вибороли Білякова Юлія та Бакай Єлізавета; 2-ге місце посіли Самборський Артем та Желдак Каріна.

У категорії ката командне дівчата 6-9 років наші спортсменки Пінчук Марія,Арапова Вероніка та Вовченко Таїсья отримали золото; у категорії ката командне чоловіки 16+ золото отримав Мельник Андрій,
срібло – Ребедайло Матвій,Земцов Артем та Каленський Ігор.

У розділі шобу-куміте Бакай Єлізавета та Панасенко Костянтин посіли 2- гі місця, Самборський Артем – 3-тє місце.

У розділі ірікумі-дзю золото виборов Кучерявий Максим, срібло – Ободовський Артем,Томіло Анна,Бакай Єлізавета,Панасенко Костянтин; бронзу – Голуб Денис,Кучерявий Максим.

У розділі ірікумі-го 1-ше місце зайняли: Вовченко Таїсья,Томіло Анна,Самборський Артем,Панасенко Костянтин,Тарабан Антон,Поліщук Ярослав,Халупенко Владислав;

2-ге місце – Чудан Ілля,Земцов Артем;

3-ті місця посіли- Сахно Олександр,Арапов Денис,Ребедайло Матвій,Тарабан Антон,Завада Владислав,Гусєв Андрій,Бакай Єлізавета,Кузьменко Микола,Годовіков Богдан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x