Жителя Монастирища пограбував новий знайомий

Жителя Монастирища пограбував новий знайомий

Нападником виявився 21-річний житель одного із сіл Монастирищенського району, який був під слідством за нанесення тілесних ушкоджень. Нападник побив потерпілого, викрав банківську картку та мобільний телефон. Речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Монастирищенського відділення поліції надійшло повідомлення від 37-річного жителя Монастирища про розбійний напад. Чоловік розповів поліцейським, що напередодні відпочивав з товаришем у барі. Там познайомився з немісцевим жителем. Під час розмови з ним потерпілий обмовився, що має при собі певну суму коштів. Ввечері, коли заявник йшов додому, на нього напав чоловік, який його побив та забрав мобільний телефон і банківську картку. Потерпілий впізнав у кривднику чоловіка, з яким познайомився в барі.

Працівники кримінальної поліції за описом встановили підозрювану особу. Ним виявився 21-річний житель Монастирищенського району. Підозрюваний вже перебуває під слідством за нанесення тілесних ушкоджень. Його запросили до поліції для дачі показів. Свої дії він пояснив безгрошів’ям та відсутністю роботи.

Речові докази вилучено. Підозрюваного затримано згідно статті 208 КПК України. Монастирищенським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x