У Черкасах двоє харківців грабували квартиру

У Черкасах двоє харківців грабували квартиру

Затриманими виявилися неодноразово раніше судимі 25 та 27 річні жителі Харкова. За словами чоловіків, до Черкас вони приїхали до товариша, а чому залізли в чуже домоволодіння, пояснити не змогли. Їм оголошено про підозру та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від небайдужої черкащанки, яка розповіла правоохоронцям про невідомихчоловіків, які намагаються проникнути до сусідньої квартири. На виклик виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 31-річна господарка квартири в цей момент на роботі.

Двері у вказаній квартирі були замкнені на ключ зсередини, звідти правоохоронці почули стукіт і гуркіт. Було з’ясовано, що в приміщенні зачинилися зловмисники. Їх було затримано, ними виявилися неодноразово раніше судимі жителі Харкова віком 25 та 27 років. У чоловіків вилучено набір відмичок, якими вони відчинили двері квартири потерпілої, та сумку, в якій були золоті прикраси, серед яких потерпіла впізнала свій золотийланцюжок. Зловмисники чітко пояснити свої дії не змогли, лише додали, щов Черкаси приїхала до товариша, якого знайти не змогли.

Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статті 15 (Замах на злочин) та статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваним оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу, у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваних до вчинення аналогічних правопорушень на території Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x