Черкащанин виготовляв у своєму домі наркотики

Черкащанин виготовляв у своєму домі наркотики

В домоволодінні 40-річного черкащанина, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання та вживання наркотичних речовин, правоохоронці вилучили близько 1 літра екстракту макової соломки. Вилучене направлено на дослідження та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського відділу надійшла інформація від мешканців однієї із багатоповерхівок міста про чоловіка, який вдома виготовляє наркотики. Підозрюваним виявився раніше судимий 40-річний місцевий житель. Інформація знайшла своє підтвердження. Виявилось, що даний громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання та вживання наркотичних речовин. Поліцейські в ході огляду його квартири на кухні в пластиковій пляшці виявили близько 1 літра екстракту макової соломки. За його словами, ця рідина залишилась після виготовлення ним опію ацетильованого, який виготовив для власного вжитку.

Вилучену речовину направлено на проведення експертного дослідження. За вказаним фактом Черкаський відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x