У Драбові провели фестиваль творчості для дітей з особливими потребами

У Драбові провели фестиваль творчості для дітей з особливими потребами

За участі таких дітей з особливими потребами у Драбівському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройшов XІІ фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе – 2017». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Драбівської РДА.

У Драбові провели фестиваль творчості для дітей з особливими потребами

Головна мета фестивалю – виявити та підтримати творчі надбання дітей, допомогти їм самореалізуватися, подолати ізольованість та привернути увагу громадськості до проблем дітей цієї категорії. Яскравим прикладом цього є проведення щорічного районного фестивалю творчості дітей з особливими потребами «Повір у себе», учасниками якого є діти шкільного віку.

Цьогоріч цей захід відбувся 1 грудня, у приміщенні районного Будинку дитячої творчості. На фестивалі зібралися 24 талановитих дітей з особливими потребами. Найголовніший їх талант – це сила волі. Юні таланти демонстрували свою майстерність у літературному, декоративному, прикладному та художньому мистецтві, а також запропонували до огляду свої неповторні творчі роботи різнобарвних видів та стилів, які їм було втілювати в життя не дуже легко.

Для учасників фестивалю виступили творчі колективи Будинку дитячої творчості, які демонстрували дітям свої творчі надбання, оптимізм та впевненість, душевність та відкритість, від чого глядачі отримали масу позитивних емоцій.

Із вітальним словом до дітей та їх батьків звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода, який побажав присутнім здоров’я, щастя, ніколи не засмучуватись, а вірити у себе та свої сили. Водночас виконав почесну місію вручення подарунків-сувенірів та подяк за участь у щорічному фестивалі творчості «Повір у себе».
По завершенню заходу, який присвячений до Міжнародного Дня інваліда, Центр пригостив смачною випічкою всіх учасників даного зібрання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x