На Чорнобаївщині зупинили машину із краденим металом

На Чорнобаївщині зупинили машину із краденим металом

У Чорнобаї працівники поліції затримали двох місцевих жителів за підозрою у крадіжці. Чоловіки з території місцевого агропідприємства викрадали металеві вироби. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

В Чорнобаївському районі співробітники групи швидкого реагування поліції під час патрулювання на сільській автодорозі зупинили автомобіль «АЗЛК». Оглядаючи транспортний засіб, поліцейські в салоні та багажнику автомобіля виявили металобрухт.

Після опитування пасажирів автомобіля з’ясувалось, що металобрухт викрадений з території місцевого агропідприємства. Крадіями виявились двоє жителів Чорнобаївського району віком 18 та 34 років.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x