Житель Уманщини присвоїв телефон жінки, яку проводжав додому

Житель Уманщини присвоїв телефон жінки, яку проводжав додому

На одній з вулиць міста в перехожому потерпіла впізнала зловмисника, який напередодні викрав її мобільний телефон. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від 40-річної місцевої мешканки про те, що на одній з вулиць міста вона побачила чоловіка, який напередодні викрав її мобільний телефон. На виклик виїхала група швидкого реагування. Поліцейським заявниця розповіла, що напередодні в місті познайомилась з чоловіком. Коли він жінку проводжав до дому, у неї з кишені випав мобільний телефон, який він підібрав з землі та пішов у невідомому напрямку.

Поблизу місця, яке вказала потерпіла, був ломбард, у приміщенні якого поліцейські побачили чоловіка, який намагався продати мобільний. Як з’ясувалось, це і був телефон потерпілої. Поліцейські запросили підозрюваного до поліції, ним виявився 29-річний житель Уманського району.

За даним фактом слідчим відділом Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x