Канівський коледж культури і мистецтв відсвяткував 60-річчя

Канівський коледж культури і мистецтв відсвяткував 60-річчя

З численними гостями, щирими вітаннями, подарунками, і, звичайно, яскравими танцями й піснями – саме так святкував своє 60-річчя Канівський коледж культури і мистецтв. Урочисте дійство проходило у п’ятницю в міському будинку культури. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Канівської міської ради.

Канівський коледж культури і мистецтв відсвяткував 60-річчя

Привітати ювілярів та подивитися яскраві виступи концерту зібрався повен зал. Так, на захід завітали й почесні гості, зокрема, Канівський міський голова Ігор Ренькас, заступник голови Наталія Матінова, перший проректор Уманського державного педагогічного університету ім.П.Тичини, доктор педагогічних наук, професор Андрій Гедзик, генеральний директор Шевченківського національного заповідника Мар’ян Піняк, заступник генерального директора Світлана Брижицька, директор обласного центру народної творчості Таміла Іванова.

Були серед гостей і випускники навчального закладу-ювіляра, зокрема, голова обласної профспілки, заслужений працівник культури України, випускник Канівського училища культури Василь Марштупа, директор Кіровоградської обласної філармонії, випускник Канівського училища культури Микола Кравченко…

Зустрічав гостей директор навчального закладу Віктор Тихомир.
– Ось уже 60 років практично жоден культурний захід у Каневі не проходить без участі студентів Канівського коледжу культури і мистецтв. Саме ви щоразу демонструєте нам мистецтво живопису та фотографії, даруєте свято танцю і її Величності – музики! – відзначив у вітальному слові міський голова Ігор Ренькас. – Цього року, демонструючи свій професійний рівень, вихованці коледжу виступали на одній сцені із такими професіоналами, як Національний президентський оркестр. Яскраве дійство канівські духовики підготували спільно із духовим оркестром польського міста Хелмно, що вкотре підтверджує – ми виходимо на європейський рівень. Більше того – уже не одне десятиріччя ви гідно представляєте Канів і здобуваєте перші місця на конкурсах і фестивалях як в Україні, та і за кордоном.
Також голова вручив працівникам коледжу грамоти і квіти.

Канівський коледж культури і мистецтв відсвяткував 60-річчя

Багато цього дня звучало добрих слів на адресу наполегливого педагогічного колективу, талановитих студентів і вдячних випускників, які завжди гідно представляють свій навчальний заклад, що подарував не просто професію, а дорогу в творче і наповнене яскравими подіями життя. А ще було багато яскравих виступів: творчі колективи підготували незабутній концерт з піснями, танцями, акробатичними номерами тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x