У Києві затримали власника «Сміла Енергоінвест»

У Києві затримали власника «Сміла Енергоінвест»

Бенефеціара «Сміла Енергоінвест» Андрія Карпенка учора, 5 грудня, затримали у столиці правоохоронці. Про це «Нова Доба» дізналася з видання «Інфоміст».

Попередньо ТОВ «Сміла Енергоінвест» самовільно вимкнули опалення у всьому місті. Тоді як лінію «102» надійшло повідомлення про наміри «Енергоінвесту» демонтувати обладнання в котельнях. Тож їх довелося охороняти місцевим жителям. Депутати Смілянської міської ради зібралися на нічну сесію, аби вирішити нагальне питання опалення в місті. Народні обранці підготували проекти рішень щодо постачальника «останньої надії» на отримання газу та надання можливості іншій теплопостачальній організації забезпечувати Смілу теплом.

У Києві затримали власника «Сміла Енергоінвест»
У Києві затримали власника «Сміла Енергоінвест»

Міські депутати хочуть напряму без «Енергоінвесту» співпрацювати з «Нафтогазом» через КП «Смілакомунтеплоенерго», директором є якого Володимир Прус. Відповідне рішення ухвалили всі присутні депутати. За словами заступника голови ОДА Сергія Овчаренка, на сьогодні опалення у Смілі є. Спільно напрацьвані рішення згодом представлять у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. «Та диверсія, яка була зроблена “Сміла Енергоінвест”, не увінчалась успіхом», – додав Овчаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x