Жителів Тального пожежники закликали бути обережними

Жителів Тального пожежники закликали бути обережними

6 грудня співробітники Тальнівського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області здійснили профілактичний рейд житловим сектором. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Мета профілактичного відпрацювання – нагадати жителям міста правила безпеки в зимовий період.

Під час подворових обходів інспектори ДСНС повідомили громадянам про останні надзвичайні події, які трапилися в районі, зосередивши увагу населення на пожежах, спричиненими порушенням правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення та перенавантаженням електромережі.

Спілкуючись з господарями приватних домоволодінь, рятувальники наголосили на необхідності дотримання правил пожежної безпеки в побуті, особливо при використанні пічного опалення та різного роду електрообігрівачів. Фахівці Служби порятунку вкотре звернули увагу місцевих жителів на необхідності уважно стежити за печами, які топляться, вчасно перевіряти їх справність та не доручати догляд за ними малолітнім дітям.

У ході проведення профілактичного рейду співробітники ДСНС відвідали понад півсотні житлових будинків та вручили господарям відповідні пам’ятки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x