На уманському базарі жителька Одещини пограбувала бабусю

На уманському базарі жителька Одещини пограбувала бабусю

Нападницею виявилась раніше судима 37-річна жителька Одеської області. Вона приїхала на Черкащину в гості, і на базарі пограбувала жінку пенсійного віку, заволодівши її гаманецем, в якому було 400 гривень. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від 78-річної місцевої жительки про грабіж. Старенька розповіла, що на базарі, коли вона здійснювала покупки, жінка, яка йшла позаду, вихопила з її рук гаманець та втекла в невідомому напрямку. За нею побігли небайдужі перехожі, та намагаються зловмисницю наздогнати.

Оперативники, які були неподалік місця події, спільно з небайдужими громадянами затримали її. Нею виявилася раніше судима 37-річна жителька Одеської області. За її словами, вона приїхала на Черкащину в гості. Йшла по базару, побачила бабусю, яка несла в руках гаманець, вихопила його та намагалася втекти.

Гаманець вилучений. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x