Жительку Драбівщини обікрав гість

Жительку Драбівщини обікрав гість

Ним виявився раніше судимий знайомий потерпілої. Зловмисник викрав бензотример та кутову шліфмашинку з будинку жінки. За вчинене йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Драбівської поліції з заявою про крадіжку звернулась 55-річна жителька району. Жінка повідомила, що з її домоволодіння викрали бензотримерта кутової шліф машинки.

Як стало відомо, напередодні потерпіла разом з своїм товаришем, який приїхав до неї в гості з Київської області, вживали спиртні напої. Скориставшись тим, що господиня заснула, правопорушник виніс з будинку бензотример з кутовою шліфмашинкою.

Ним виявився 27-річний житель Київської області, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Як розповів сам чоловік, викрадене він продав односельцеві заявниці за 200 гривень, а на отримані кошти купив квиток додому та трохи випивки.

Викрадені речі вилучено. Слідчим відділенням Драбівської поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді ув’язнення терміном до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x