Міський голова відзначив черкаських кадетів

Міський голова відзначив черкаських кадетів

Чесність, порядність, освіченість, любов до рідної Батьківщини, повага до батьків і педагогів, вихованість. Це – далеко не повний перелік рис, якими мають володіти справжні кадети. Починається цей шлях із батьківського дому і продовжується вже у школі. Черкаська гімназія №9 – серед кращих загальноосвітніх закладів міста і її вихованці складали присягу на святі Дня кадета, яке проходило в актовому залі Черкаського державного технологічного університету. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Підтримати юних гімназистів завітав міський голова Анатолій Бондаренко.

А також побажав творчих здобутків, натхнення й успіхів у навчанні, поважати Батьківщину, педагогів, батьків, знати історію нашої держави.

– У цей день ми згадуємо наших захисників, які боронять кордони на сході України, волонтерів і всіх, хто допомагає українській армії. Саме завдяки цим людям всі ми маємо змогу сьогодні стояти у цій залі й у святковій мирній атмосфері вітати наших дітей. Низький уклін нашим воїнам, волонтерам, їх батькам і всім рідним. Також дякую вчителям та ветеранам педагогічної праці, які навчають і виховують наших дітей. Відзначу керівництво і колектив Черкаської гімназії №9, яка є однією з кращих в місті, і цього року їх проект здобув перемогу у голосуванні Громадського бюджету. Це свідчить про колективну згуртованість та націленість на результат. Бажаю вашому закладу подальших здобутків та процвітання, – наголосив Анатолій Бондаренко.

Міський голова відзначив черкаських кадетів

Директор Черкаської гімназії №9 Ірина Топчій привітала своїх вихованців зі святом Дня кадета, відзначивши, що в них навчаються справжні патріоти України. І слова присяги, які сьогодні промовили юні кадети, закарбуються на довгі роки в пам’яті кожного і допомагатимуть в подальшому ухвалювати правильні рішення в житті.

– Це свято не випадково відбувається в День Збройних сил України. Адже наша армія оберігає і захищає українську землю. На жаль, у війні на сході України гинуть кращі воїни і сьогодні ми хвилиною мовчання вшанували пам’ять про кожного з них. Нині ми виховуємо молодше покоління майбутніх захисників України – наших кадетів. Вірю, що наші гімназисти з гідністю носитимуть це звання. Сьогодні ми відзначили кращих з них та вручили символічні подарунки найменшим, які цього року вперше сіли за парти. Бажаю усім нашим гімназистам та їх батькам успіхів у навчанні та мирного неба Україні, – акцентувала Ірина Вікторівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x