Проект #OlympicLab завітав до школи № 8 у Черкасах

Проект #OlympicLab завітав до школи № 8 у Черкасах

5 грудня з нагоди святкування Міжнародного дня волонтера у загальноосвітній школі № 8 Черкас відбувся всеукраїнський проект #OlympicLab. Зокрема презентували модуль «Волонтерський рух». Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Представник відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області Олександр Гнатенко та представники обласного Молодіжного ресурсного центру Володимир Панченко і Валентина Піньковська розповіли школярам про волонтерський рух.

Під час семінару учнів ознайомили із загальною діяльністю волонтерських організацій, волонтерськими напрямками, різними проектами. Цікаву інформацію про діяльність волонтерських організацій Черкащини та їх проекти учнями розповідав Володимир Панченко. Також він поділився своїм досвідом у роботі волонтером під час спортивного марафону, що відбувся на вулицях міста Черкаси. Учні ділилися своїми ідеями та досвідом щодо волонтерської діяльності, до якої вони долучалися.

Всіх учасників #OlympicLab відзначили подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області та сувенірами обласного Молодіжного ресурсного центру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x