Пауерліфтери з Катеринопільщини – переможці чемпіонату, який відбувся в Полтаві

Пауерліфтери з Катеринопільщини – переможці чемпіонату, який відбувся в Полтаві

Нещодавно у Полтаві відбувся Кубок Лівобережної України з пауерліфтингу. Три єрківські богатирі завоювали 3 золоті медалі: Роман Сорока в категорії до 90 кілограмів, Едуард Качур у категорії до 100 кілограмів та Ігор Кіяніченко – у категорії до 90 кілограмів серед тінейджерів. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Вісті Черкащини».

Пауерліфтери з Катеринопільщини – переможці чемпіонату, який відбувся в Полтаві

− Ми дуже раді, що відстояли честь нашого селища та спортивного клубу, − розповідає Роман Сорока. − Я в сумі набрав 542 кілограми (за три вправи: присідання, жим від грудей лежачи та станова тяга), а Едуард – 622. Надзвичайно пишаємося також нашим 16-річним Ігорем, який у змаганнях зі станової тяги взяв 205 кілограмів. Молодчинка! Це чудовий результат!

Нагадаємо, що в лютому цього року Роман Сорока брав участь у чемпіонаті з пауерліфтингу «Open Sparta Championship UPC 2017», змагався у ваговій категорії до 90 кілограмів (82-90) із особистою вагою 86 кг та завоював призові місця у кількох турнірах. У присіданні зі штангою виборов у своїй ваговій категорії 1-ше місце, присівши з вагою 205 кг (виконав норматив кандидата в майстри спорту ), і 3-тє місце в абсолютній вазі, тобто поміж учасниками всіх вагових категорій. У жимі лежачи пожав 152,5 кг, посів 3-тє місце у своїй вазі й виконав норматив майстра спорту. У багатоповторному жимі виборов перше місце, пожавши штангу 100 кг 20 разів, виконав норматив кандидата в майстри спорту. У піднятті штанги на біцепс взяв вагу 62,5 кг – 3-тє місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x