Наркотиків на півмільйона гривень вилучили у групи наркоділків на Черкащині

Наркотиків на півмільйона гривень вилучили у групи наркоділків на Черкащині

На Черкащині співробітники СБУ затримали угруповання наркоторгівців Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали на Черкащині учасників організованого угруповання наркоторгівців. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління СБУ у Черкаській області.

Наркотиків на півмільйона гривень вилучили у групи наркоділків на Черкащині Правоохоронці встановили, що троє зловмисників обладнали в одному із гаражних комплексів «склад» із наркотиками, який був оснащений системою відеонагляду та засобами посиленого захисту. У приміщенні наркоділки розфасовували та зберігали психотропи, які потім кур’єри збували замовникам.

Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисники займалися ще й викраденням автомобілів на території України, «перебивали» номерні знаки та продавали їх. Крім цього злочинна група скоїла декілька розбійних нападів на ювелірні магазини.

Наркотиків на півмільйона гривень вилучили у групи наркоділків на Черкащині Співробітники СБ України затримали організатора та двох спільників під час розфасовування чергової партії наркотиків. У ході обшуків на «складі» правоохоронці вилучили майже 20 кілограмів марихуани, понад 60 грамів розфасованого амфетаміну, майже 100 набоїв різного калібру, а також виявлено викрадений автомобіль еліт-класу.

За оцінкою фахівців вартість вилучених наркотиків на «чорному» ринку становить майже півмільйона гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 309, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x